MLC-ICT

Experience IT

Wie zijn wij?

 

MLC-ICT is een specialist in ICT oplossingen voor het MKB. Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossing voor uw organisatie.

De beste oplossing voor uw kantoor kan ook in de ‘cloud’ liggen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in traditionele automatisering, maar ook in ‘cloud’ gerelateerde oplossingen. Vanzelfsprekend adviseren wij een cloud-oplossing die het meest effectief is voor uw organisatie.

MLC-ICT is een open en transparante onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Wij willen graag onze klanten voor langere tijd aan ons binden, pas dan is er sprake van een effectieve samenwerking. Persoonlijk en betrokken zijn bij ons geen loze woorden. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij voorop lopen in het toepassen van innovatieve oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten.

.